Over Comfirm Communicatiebureau

Comfirm  is in 1999 opgericht door Karen Rademakers – Aeijelts Averink. Comfirm houdt zich bezig met diverse vormen van communicatie, variërend van strategisch advies aan de Raad van Bestuur, interim-management van communicatieafdelingen, crisiscommunictie tot en met het ontwikkelen en redigeren van websites.

Resultaat telt

Resultaat staat bij ons voorop. We vertalen strategische communicatieplannen in concrete projecten en adviezen, die we eenvoudig en effectief uitvoeren.

We zijn een klein bureau, waardoor we een persoonlijke aanpak kunnen aanbieden. We beschikken over grote deskundigheid, gebaseerd op jarenlange praktijkervaring bij diverse opdrachtgevers en vakgerichte opleidingen.

Netwerk communicatiespecialisten

Bovendien maken we deel uit van een uitgebreid netwerk van communicatiespecialisten, die we op elk moment kunnen inschakelen. In die gevallen begeleidt en bewaakt Comfirm het hele project.

Deze netwerkstructuur biedt een totaal pakket aan diensten, houdt de kosten laag en garandeert continuïteit en goede kwaliteit, geheel afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers.

Karen Rademakers

Drs. Karen H. Rademakers – Aeijelts Averink studeerde Engelse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden (1982 – 1987) en Massacommunicatie – Public Relations (1985 – 1987) bij prof. dr. Anne van der Meiden aan de Rijksuniversiteit Utrecht.

Karen begon haar loopbaan in 1987 als staffunctionaris Public Relations bij de Koninklijke NAS, in 1993 gevolgd door de functie van manager Public Relations bij het Productschap Vis. In beide functies was zij verantwoordelijk voor het inrichten van de functie communicatie voor de betreffende sector.

Levensmiddelen en zorg

Na een samenwerking als partner bij ruemour in Zeist, richtte Karen in 1999 haar eigen communicatiebureau Comfirm op.

Het werkveld van Comfirm is vooral de agrarische sector, de vee- en vleessector, de visserij, de levensmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg (eerste en tweede lijn, VV&T en patiëntenorganisaties).

Strategische communicatie

De focus van Comfirm is gericht op strategische communicatie en crisiscommunicatie. Daarnaast houdt Comfirm zich bezig met interim-management van communicatieafdelingen, woordvoering, ontwikkeling en redactie van websites en de organisatie van (inter) nationale campagnes en bijeenkomsten.

Drs_KH_Rademakers